Përshkrimi

Një mosmarrëveshje midis dy vëllezërve zgjatet për dy breza. Kjo është pjesa e parë e një drame me dy pjesë. Pjesa e parë tregon luftën e vëllezërve Bahubali dhe Bhallaladeva për fronin e mbretërisë se Mahishmatit.

SHIKO TRAILER

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.