Një djalë vendos të shes bar pasi humbet punën, por shpejt gjërat fillojnë të shkojnë keq dhe paranoja e mposht.

Shiko Trailer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.