[ad id=’5461′]
Një vështrim në njësinë e diskutueshme të policëve të trazirave dhe gjëndjeve të jashtëzakonoshme, e thënë nëpërmjet tregimeve të tre policëve veteranë dhe një të rekrutuari të ri.

Shiko Trailer     SHKARKO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.