in ,

Çdo fjalë që nxjerr e ka propagandë, Veliaj del blof. “Ky njeri ka më shumë ndjekës fake se të gjithë”

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj është një ndër figurat politike më të ndjekur në rrjetet sociale dhe ajo që bie në sy nëse u hedh një vështrim kalimthi profileve të tij në Instagram dhe Facebook janë komentet e shumta pozitive dhe lajkatare.

Komentet negative fshihen me shpejtësinë e erës dhe komtuesit “shpërblehen” me block.

Një mjet tjetër propagande që Veliaj përdor për t’u afruar me popullin, është nofka “lali Eri”, që e shfaq atë si më të afërt me fëmijët dhe banorët e Tiranës.

Prezent në çdo kronikë televizive edhe kur ndodhej jashtë kufijve shqiptarë, në sytë e shqiptarëve Veliaj shfaqej duke mbjellë pemë.

Së fundmi në rrjetet sociale është bërë virale një foto, ku shikohet se mbi 80% e ndjekësve të tij në Twitter janë të blerë ose fake. Në statusin e Vehap Kolës shkruhet: Ky njeri ka më shumë ndjekës fake se të gjitha llogaritë me numër të ngjashëm ndjekësish në Twitter: 82% fake.

Pasi ka blerë të gjitha televizionet, imazhin në sytë e popullit duke reklamuar fasada, tashmë ka blerë edhe famën virtuale për të treguar që është i ndjekur nga populli. Ashtu si edhe numri i votave, më i lartë se i votuesve, ndjekësit e Veliajt janë fantazmë.

Të gjithë kësaj i shkon për shtat një shprehje e një Sharl de Gol.

I cili ka thënë:

Në politikë është e nevojshme të tradhtosh ose vendin, ose elektoratin tënd. Unë parapëlqej të tradhtoj elektoratin.“

Se kë ka tradhtuar Veliaj duke mos shpikur ndjekës për ta ndjekur në rrjetet sociale, po ua lëmë ta komentoni ju.

Loading...

@joqalbania.com

3

Arrestohet 24 vjeçari, po i fshihej të dashurës që donte seks

“K*rvat në aksion”, ndjekësi ja thotë troç Oriolës dhe Kejvinës