0
in

Çernobil, modelet e Instagramit qortohen për mungesë respekti

“Është si të shkosh në Aushvic e të bësh foto lakuriq”.

Suksesi i serialit më të ri të HBO, “Çernobil”, ka bërë që në qytetin e braktisur të shtohen shumë turistët.

Qyteti i shkatërruar dhe i braktisur nga shpërthimi reaktiv ka qenë gjithnjë tërheqës për turistë, por tani janë shtuar shumë.

Megjithatë, shumë prej turistëve t sotëm, po qortohen për mungesë respekti ndaj viktimave për mënyrën se si bëjnë fotot.

Top Channel

Loading...

Modelja duke parë qytetin e braktisur, të pushtuar nga bimësia

Skandaloze! Policia e Korçës tallet dhe fyen rëndë qytetarin

4

Qeverisë i aktivizohen padashur filtrat e Facebook në konferencë “live”