Gudu është një person, i cili përdor pretekstin se shet larës rrobash për të flirtuar me femrat. Por çdo gjë do të ndryshojë kur njëra nga ato do ta mallkojë Gudun dhe atij do t’i duhet që të anulojë mallkimin duke gjetur dashurinë e vërtetë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.