Kur ish-ushtari u bë mercenar, ai mëson për vrasjen e shokut të tij më të mirë dhe nis një mision për të zbuluar se çfarë ndodhi. Ajo që zbulon është një konspiracion i lig dhe ai vendos për eliminimin e atyre që janë përgjegjës.

TRAILER

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.