Ethan Hunti dhe ekipi i tij i IMF-së, së bashku me disa aleatë të njohur, luftojnë kundër kohës pasi një mision ka shkuar keq.

SHIKO TRAILER

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.