Tension dhe përplasje edhe në ambientet e drejtorisë së Policisë së Tiranës. Deputetë të Partisë Demokratike kanë shkuar në ambientet e policisë për të u interesuar për qytetarët që janë ndaluar gjatë pasdites. Oficerë policie dhe punonjës, kanë ndaluar deputetët të hyjnë brenda. Kjo është bërë shkak që aty të ketë tension dhe përplasje. ©LAPSI.al