Kur një mafie droge rrëmben një vajzë 8-vjeçare, Kabir Ahlauati del në një mision për të gjetur rrëmbyesit dhe për ta shpëtuar vajzën nga rreziqet që i kanosen.

Shiko Trailer

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.