Historia në mes dy karaktereve Banit dhe Naines përcaktohet në jetën e tyre… ku të dyt kishin kaluar jetën e tyre dhe mësimet në të njëjtin kolegj të cilit shohin njëri-tjetrin rival në mes vendimeve të shumta të cilët marrin një rrugë e cila i dërgon në…

Vlerësimi sipas IMDb 6.8/10
Shiko Trailerin     SHKARKO